💥NACHÁZÍTE SE NA STRÁNKÁCH ARCHÍVNÍCH INFORMACÍ STARÝCH INTERNETOVÝCH STRÁNEK, POSLEDNÍ ÚDAJE JSOU ZE 13. PROSINCE 2022. NOVÉ STRÁNKY JSOU NA ADRESE www.jestrabi-lhota.cz💥

betlem 2016Letošní, v pořadí již X. Živý Betlém v Jestřabí Lhotě provázelo vlezlé, až velmi sychravé adventní počasí. O to více nás překvapilo, že si na místo představení našich, předesílám skvělých ochotníků, našlo cestu hodně lhoteckých návštěvníků a také diváků z jiných obcí.

Opět se režie a organizace celého představení a krátkého večera ujali s bravurou sobě vlastní manželé Lukáš a Petra Málkovi. Dali dohromady skvělou partu herců, kteří v chladném podvečeru výborně zvádli své role. Celé představení umocňovala přítomnost živé zvěře, tedy kozlíka a dvou koziček a jednoho koníka..

Pro návštěvníky , jako je již letitou tradicí, bylo připraveno mnoho druhů teplých nápojů, jejichž vůně se linula daleko do prostoru celé lhotecké návsi. Šikovné hospodyně napekly výborné vánočky, kterých kvalitu ocenil nejeden vánoční gurmán.
Tradičním spestřením celého večera byla přitomnost sboru složeného z několika místních a několika přespolních pěvkyň. Kvalita přednesených vánočních písní interpretovaných tímto tělesem určitě nepřekvapila nejen mne, ale i mnoho dalších návštěvníků celé této adventní podívané.

Součástí večera byl také stánek s výrobky dětí z místní Mateřské školy a dále pak výrobků klientů z kolínské diakonie z organizace Fokus Kolín. Výrobky byly tradičně krásné a umocňovaly vánoční pohodu.
Byl to zkrátka příjemný večer, za který bychom chtěli poděkovat všem organizátorům, hercům, sboru pěvkyň i klávesovému doprovodu slečny Bernatové, panu Převrátilovi za zapůjčení zvířátek, paní fotografce a v neposlední řadě Vám všem, kteří jste si našli v sobotu večer čas a přišli na toto skoro-vánoční setkání.

Fota naleznete :
První část zde

a druhou zde

 

uredni hodiny ou 2021

Obecní úřad

Adresa :

Jestřabí Lhota 74
28002 Kolín
Telefon:

321 798 223
Starosta:

724 093 331

Místostarosta:

724 854 523
Pověřenec GDPR :
Ing. Vladimír Karas
poverenec@jestrabi-lhota.cz
Fax:

321 400 138
IČO:

00235415

DIČ:

CZ00235415
Datová schránka :

2qibpdr
Číslo účtu :

5652781319/0800

Kontakt

interaktivní mapa obce

JONA5 inzerce Zpravodaj

Svátky

Dnes : Zikmund
Zítra : Alexej
Pozítří : Květoslav

Kalendář

Jak bude ?

Meteoradar