💥NACHÁZÍTE SE NA STRÁNKÁCH ARCHÍVNÍCH INFORMACÍ STARÝCH INTERNETOVÝCH STRÁNEK, POSLEDNÍ ÚDAJE JSOU ZE 13. PROSINCE 2022. NOVÉ STRÁNKY JSOU NA ADRESE www.jestrabi-lhota.cz💥

V pátek 11. října se na návsi v Jestřabí Lhotě konal 1. ročník akce Živá náves. Toto setkání volně navazovalo na loňské otevření nově upraveného prostoru uprostřed obce 28.9.2018.

ziva naves 2019Organizátoři si pro návštěvníky připravili na nově vybudovaném prostranství místo pro diskusi mezi občany, na které mohli návštěvníci zároveň dotazovat, či diskutovat se zastupiteli obce. Okořeněním odpoledne byla místa, která si připravili místní občané, kde prezentovali své zájmy , či dovednosti. Takhle vznikla ve stanu galerie obrazů, společně s galerií fotografií z lovu zvěře. K vidění byla též i ukázka rukodělných prací. Na místě mohli také návštěvníci ochutnat malé občerstvení.
Na závěr setkání vystoupila dvojice mladých interpretů, kteří za zvuků elektrických kláves představili české i světové hity ať už z historie, či současnosti. Po dobu konání události měla navíc Obecní knihovna otevřeno a navštívit ji mohli i neregistrovaní čtenáři a všichni ti, co mají o knihy všeho druhu, které naše knihovna nabízí, zájem.
Celou akci zaštítila finančně firma T.P.C.A automobile, které tímto obec Jestřabí Lhota děkuje.
Pohodový podvečer, který nebyl doufejme poslední, se dle našeho názoru vydařil především co se týká zájmu občanů Jestřabí Lhoty, kteří ten den na akci dorazili.
Děkujeme jmenovitě Verče Fejtové za krásnou galerii obrázků, manželům Renatě a Ivanovi Duškovým za skvělou přípravu masa a pochutin z něj, Zuzce Žeravové za ukázku ručně vytvořených figurek, Martinu Procházkovi za nahlédnutí pod pokličku lovů zvěře na kamery a fotoaparáty, Janě Svobodové a Vašku Nedbalovi ml. za skvělou interpretaci známých šlágrů, včetně těch od Karla Gotta, a v neposlední řadě Lucce Přichystalové za přípravu Obecní knihovny na její otevřené dveře. Samozřejmě na konec všem , bez kterých by akce neměla smysl, totiž místních občanů, kterých ten večer dorazilo dost a dost.
Doufáme, že se vám podvečer líbil a splnil svůj účel a hlavně můžeme jak my, organizátoři akce, tak především vy, návštěvníci, na co navázat a dorazit na ten příští v co nejhojnějším počtu.

Fotogalerie ze setkání zde

 

logo tpca 2014 barevna varianta rgb

uredni hodiny ou 2021

Obecní úřad

Adresa :

Jestřabí Lhota 74
28002 Kolín
Telefon:

321 798 223
Starosta:

724 093 331

Místostarosta:

724 854 523
Pověřenec GDPR :
Ing. Vladimír Karas
poverenec@jestrabi-lhota.cz
Fax:

321 400 138
IČO:

00235415

DIČ:

CZ00235415
Datová schránka :

2qibpdr
Číslo účtu :

5652781319/0800

Kontakt

interaktivní mapa obce

JONA5 inzerce Zpravodaj

Svátky

Dnes : Zikmund
Zítra : Alexej
Pozítří : Květoslav

Kalendář

Jak bude ?

Meteoradar