💥NACHÁZÍTE SE NA STRÁNKÁCH ARCHÍVNÍCH INFORMACÍ STARÝCH INTERNETOVÝCH STRÁNEK, POSLEDNÍ ÚDAJE JSOU ZE 13. PROSINCE 2022. NOVÉ STRÁNKY JSOU NA ADRESE www.jestrabi-lhota.cz💥

   Krásné sobotní odpoledne 23. března 2019 přilákalo do kulturního domu v Jestřabí Lhotě mnoho návštěvníků, především těch nejmenších za jediným účelem. Zjistit co si na ně letos hlavní organizátoři akce Jirka a Zdeňka Zemanovi připraví v rámci, již tradičního dětského rejdění masek.

maskarni19web
A bylo toho zase hodně. Fotokoutek, přebohatá dětská tombola, hned při vstupu, naznačovaly , že půjde o pěknou akci. A také byla !
Těsně po patnácté hodině zahájil král jakési země-nezemě v podání konferenciéra a baviče Jirky Zemana šou plnou převleků, dovádění, tance a soutěží nejen pro nejmenší. Do soutěží na trakařích, novinách s míči a s převleky se zapojily nejen přítomné děti, ale i jejich rodiče, tety , strýcové a dokonce i prarodiče. Nebylo delší chvilky oddechu, neboť král, klaun, vodník a nakonec i Krakonoš přinesli dětem skotačení, soutěžení, tanec tedy mraky zábavy. Po celou dobu karnevalu skvělému Jirkovi Zemanovi sekundovaly dva dalmatýni v podání Kamči a Davida. Palačinky jako pamlsek dětem připravovaly Jaruška Bláhová s Pavlínkou Neubertovou jako dvě půvabné berušky. Došlo samosebou na losování dětské tomboly a již na tradiční volbu nejlepší masky. Laťka, kterou si organizátoři nastavili na posledních dvou karnevalech byla vysoká, ale především z dovádění a zábavy dětí bylo vidět, že se jde dobrým směrem.
Za organizaci celého reje vděčí obec především Jirkovi a Zdeňce Zemanové za pomoc s přípravami a aktivní účast na celé akci Veronice Kličkové ,Romaně Balounové, Martinu Procházkovi ml., Tomáši Jirátovi, Katce Jirátové, Pavlíně Holečkové a Petru Vocáskovi. O fota se postaraly Jana Hladíková s Lenkou Jirátovou - díky.
Dětské odpoledne se povedlo, díky všem a za rok znova zpět u nás v Jestřabí Lhotě !
... a nakonec došlo i na sníh !

 

FOTOGALERIE ZDE

uredni hodiny ou 2021

Obecní úřad

Adresa :

Jestřabí Lhota 74
28002 Kolín
Telefon:

321 798 223
Starosta:

724 093 331

Místostarosta:

724 854 523
Pověřenec GDPR :
Ing. Vladimír Karas
poverenec@jestrabi-lhota.cz
Fax:

321 400 138
IČO:

00235415

DIČ:

CZ00235415
Datová schránka :

2qibpdr
Číslo účtu :

5652781319/0800

Kontakt

interaktivní mapa obce

JONA5 inzerce Zpravodaj

Svátky

Dnes : Zikmund
Zítra : Alexej
Pozítří : Květoslav

Kalendář

Jak bude ?

Meteoradar